Kezdőlap

Rólunk

Munkatársaink

Sajtómegjelenések

Referenciák

Tevékenységeink

Szolgáltatásaink

Projekttervezés

Pályázatírás

Projektmenedzsment

Szakértői tanulmányok készítése

Hasznos Információk

Széchenyi Terv Plusz (2021-2027)

Széchenyi 2020

Horizont 2020

Kötelező nyilvánosság

GYIK

Adatkezelési tájékoztató

Impresszum

Pályázati felhívások

Vállalkozások Fejlesztése

Önkormányzatok és Civil pályázatok

Vidékfejlesztési támogatás

KAP 2023 – 2027

Egyéb pályázati felhívások

Tevékenységeink

Forrásfeltárás / hazai és eu-s pályázatok figyelése

Ügyfeleink ötleteinek, elképzeléseinek megfelelően felkutatjuk a megfelelő pályázati lehetőségeket. Minden partnerünk esetében megvizsgáljuk milyen pályázati források állnak rendelkezésre a céljaik megvalósítása érdekében, illetve hogy a támogatási lehetőségek összhangban vannak-e az igényeikkel.

Előminősítés

Az előminősítés által segíteni tudunk a megfelelő pályázati forrás felkutatásában. Az előminősítés során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, csak az „előszűrés” érdekében kérjük el.

Az előminősítés számos előnnyel jár: pontosan láthatóvá válik, hogy van-e esély az összeg elnyerésére, kiszűrhetővé válnak azok a kizáró tényezők, amik miatt elbukható a támogatás, reális kép kapható vele arról, hogy a kiválasztott pályázat valóban a legmegfelelőbb támogatási forma.

Segítségnyújtás a szükséges dokumentációk összeállításában

Munkatársaink többéves szakmai tapasztalatukkal biztosítják Önnek/ Önönöknek a megfelelő szakmai tudást a támogatási kérelem benyújtásához, a támogatási szerződés megkötéséhez, segítenek a szükséges dokumentumok elektronikus pályáztatási felületre (EPTK) történő megfelelő feltöltésében, valamint az esetleges hiánypótlások teljesítésében.

Pályázatírás

A pályázatírás magában foglal minden olyan tevékenységet, mely a támogatás elnyeréséhez vezet egészen addig, amíg a nyertes támogatói döntést követően a pályázó megköti a Támogatási szerződést a közreműködő szervezettel.

Cégünk a pályázatok írását sikerdíjas alapon vállalja, tehát kizárólag nyertes pályázat után számítunk fel díjat.

Közreműködés a szakmai beszámolók összeállításában

Nyertes pályázat esetén a támogatói szerződésben rögzített feladatok, kötelezettségek teljesítését követően a szerződésben meghatározott határidőn belül a kedvezményezettnek beszámolót kell benyújtani, amely két részből áll: szakmai beszámolóból és pénzügyi elszámolásból.

A szakmai beszámoló a szerződésben vállalt feladatok megvalósulását, a vállalt indikátorok teljesítését mutatja be. Cégcsoportunk tevékenységi körében vállalja a szakmai beszámolók megfelelő és szabályos összeállítását.

Megvalósítás nyomon követése

Egy pályázat megnyerésével, a támogatási szerződés megkötésével számtalan kötelezettséget vállal a pályázó személy, vagy cég. Egy projekt során vállalt kötelezettségek nyomonkövetése megfelelő szakértelmet kíván, melyet projektmenedzsment szolgáltatásunk keretében vállalunk.

Kifizetési kérelmek összeállítása

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre projekt megvalósítás során az előlegigénylés, az időközi és záró kifizetési igénylés benyújtásában és esetleges hiánypótlásának kezelésében.

Kötelező nyilvánosság biztosítása és rendezvényszervezés

A pályázatokhoz kapcsolódó eljárásrend szigorú kommunikációs kötelezettségeket ír elő a nyertes pályázók számára. Függetlenül a pályázat nagyságától több olyan tevékenység kötelező, amely biztosítja, hogy a pályázó környezete a legmegfelelőbb módon értesüljön arról, hogy a beruházás, fejlesztés európai uniós támogatással valósul vagy valósult meg.

Segítjük a pályázót a pályázat kötelező tevékenységeinek megvalósításában, az esélyegyenlőség és a fenntarthatóság elveihez tartozó vállalások teljesítésében, komplex csomagjaink közül kollégáink segítenek megtalálni a legkedvezőbb lehetőséget a vállalkozások/szervezetek számára.

Helyszíni ellenőrzésekre való felkészülés támogatása

Közreműködünk a dokumentumok, tárgyi eszközök összegyűjtésében, rendszerezésében, előzetes áttekintésében, a helyszíni ellenőrzést követő esetleges hiánypótlás összeállításában.

Projekt zárásával kapcsolatos feladatok ellátása

Projektmenedzsment szolgáltatásunk keretében vállaljuk a záráshoz kapcsolódó feladatok ellátását, kiváltképp a záró kifizetési igénylés és a záró szakmai beszámoló EPTK-felületen történő hibátlan és hiánytalan benyújtását.